Om Odenfönster

Vi vet att ingen är den andra lik. Därför arbetar vi med skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar, utifrån fönstrens funktion och dina andra behov som beställare. Vi arbetar för att förenkla din arbetsprocess och har kvalitetssäkra leveranser. Hos oss tillverkas fönstren i den form du önskar.

Odenfönster AB har idag 28 anställda och de flesta har arbetat hos oss länge. Här finns gedigen yrkeskunskap, kvalitetsmedvetande och starkt engagemang gentemot våra uppdragsgivare. Organisationen genomsyras av flexibilitet, effektivitet, trygghet, leveranssäkerhet och snabb, professionell support.

Historia

Odenfönster AB, tidigare Odensnickerier AB, startades år 1958 av Holger Andersson och Arthur Ekman, med tillverkning av byggnadssnickerier i Odensberg, ca 10 kilometer utanför Falköping.

Efter några år blev Holger ensam ägare till företaget och ägde och drev det i dryga 20 år. Företagets produktion renodlades tidigt med inriktning mot fönstertillverkning. I slutet av 1970- talet började man även tillverka fönster i trä/aluminium.

1982 köptes företaget av Dahls Bygg AB i Falköping, senare Asplunds Bygg & Fastighets AB Örebro. Sedan 2006 är företaget åter privatägt.

Egen support

Behöver du stöd eller har du en fråga? Oavsett om det handlar om ett kommande, pågående eller slutfört projekt, så kan du ringa vår support. Våra kunder har en egen kontaktperson, för en effektiv arbetsprocess.

Trygga

Det är viktigt att du känner dig trygg med Odenfönster som partner. Du får därför en egen projektledare, som är insatt i ditt projekt och vet om dina behov. Vi ser till att din beställning blir som du önskar och kommer fram i tid.

Flexibla

Oavsett om du söker standardlösningar eller måttbeställda produkter inom fönster och dörrar så kan du vända dig till oss. Våra unika lösningar skapas i nära dialog med dig. Vi har professionella rådgivare på plats.

Odenfönsters mission

Odenfönsters uppdrag är att leverera kvalitetssäkra fönster till beställare, primärt i form av byggkonsulter, byggherrar och byggföretag. Vi ska bidra till en effektiv byggprocess, i form av specialdesignade produkter och snabb support.

Frågor eller funderingar?