Din fönsterleverantör i Falköping

Odenfönsters uppdrag är att leverera kvalitetssäkra produkter och underlätta din byggprocess. Vi blir en trygg partner och en naturlig del av ditt arbetsteam. Här kan du läsa mer om våra unika fönsterlösningar och effektiva arbetsprocess. 

Vi förenklar din byggprocess

Odenfönsters tillverkning styrs helt efter dina önskemål och behov som beställare. Vi har en nära dialog under hela processen, från beställning till leverans.

Du får en egen projektledare, som blir din personliga rådgivare under projektets gång. Våra fönstertillverkare involveras i ett tidigt skede av uppdraget, för att bidra med sin yrkeskunskap. Det innebär en snabbare projektering och ger ett tillfredställande slutresultat. Vi vet att det leder till den bästa lösningen för dig som kund, utifrån både funktion, kvalitet och pris.

Odenfönsters arbetsprocess

Som ny kund kan du ta kontakt med oss via kontaktsidan eller via offertformuläret. 

Våra befintliga kunder har tilldelats en personlig kontaktperson, för att du alltid ska ha någon som är redo för ditt nästa uppdrag.

Vi går igenom önskemål och underlag tillsammans, för att säkerställa att vi har förstått varandra rätt. Vi diskuterar utformning och presenterar därefter en offert.

Beställer du specialutformning på fönstren skickar vi ritningar till dig. Ibland kompletteras detta med prover.

När projektet dras igång involverar vi våra duktiga fönstertillverkare i ett tidigt skede, för att nyttja deras långa erfarenheten av produkttillverkning. 

Vi har en nära dialog och ser till att du som beställare har kvalitetssäkra fönster på plats när det är dags för montage, vilket är Odenfönsters nisch. 

Specialfönster är standard

Odenfönster är en framgångsrik tillverkare av specialdesignade fönster. Vi arbetar med projekt över hela Sverige.

Vi erbjuder ett heltäckande fönsterprogram med fönster/fönsterdörrar i såväl träutförande som trä/aluminium, med stor valfrihet. Våra unika fönsterlösningar skapas utefter dina behov som beställare.

Vi är specialister på att ta fram fönster i de former som krävs för ett lyckat helhetsintryck. Vi anlitas ofta för tillverkning av fönster till K-märkta objekt. Historiska byggnader kräver en expertis inom skräddarsydda lösningar, vilket du hittar hos oss. 

Vill du komma igång?

Skicka in en offertförfrågan via vårt formulär eller kontakta Odenfönster för mer information.