Vill du jobba hos oss?

Odenfönster har lång erfarenhet av fönstertillverkning. Vi har kunder över hela Sverige och arbetar med varierande och måttbeställda produkter, vilket är både utmanande och kul.

Odenfönsters produktion är placerad i Falköping. Här hittar du ett härligt, kreativt gäng som håller på att expandera. 

Vi söker tre nya medarbetare.

Varför ska du arbeta hos Odenfönster?

Vi är experter på fönster i specialform, med målet att bli bäst i landet. Vi har lång erfarenhet inom fönsterbranschen, då vi startade år 1958. Våra kunder är från hela Sverige och produkterna är i varierande färg, form och storlek.

Vi arbetar i projekt och vi utvecklar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Tror du att du är rätt för oss och vi för dig? Just nu söker vi Ytbehandlare, Kittare/Montör och Trätekniker. 


Om tjänsten som ytbehandlare:                                                                         Vi arbetar i projekt med korta beslutsvägar, vi är 23 medarbetare som utvecklar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Vi har stora krav på oss vad gäller ordning i produktion och kvalité på produkterna. Som ytbehandlare, arbetar du både i team och självständigt, men övervägande kan du planera din egna dag. Ytbehandling utföres med manuell målning med tryckluftspistoler eller med sprutlacksautomat. Vi använder mycket tvåfärgsmålning men det varierar beroende på objekt. 

Din profil som ytbehandlare:                                                                              Vi söker dig med erfarenhet och utbildning inom ytbehandling. Meriterande är tidigare erfarenhet inom produktion/ träbearbetning. Du är ansvarstagande, flexibel, innovativ och arbetar gärna både i team och enskilt. Som medarbetare hos oss arbetar du för att skapa en positiv företagskultur med tydligt resultatfokus. Du är ordningsam och har förmåga att uppnå bra resultat.

 

Om tjänsten som kittare/glasare.                                                                       Vi arbetar i projekt med korta beslutsvägar, vi är 23 medarbetare som utvecklar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Vi har stora krav på oss vad gäller ordning i produktion och kvalité på produkterna. Som glasare / kittare arbetar du både i team och självständigt. Kittning är ett hantverkskunnande, det kräver sin noggrannhet. Kittning utför vi med tryckluftssprutor.

 Din profil som kittare/glasare.                                                                            Vi söker dig som har erfarenhet av glasning och kittning. Du ska hantera kittningen med ett bra resultat. Du är ansvarstagande, flexibel, innovativ och arbetar gärna både i team och enskilt. Som medarbetare hos oss arbetar du för att skapa en positiv företagskultur med tydligt resultatfokus. Du är ordningsam och har förmåga att uppnå bra resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet och utbildning inom denna yrkesroll. För övrigt är det meriterande med träteknisk utbildning.

 

Om tjänsten som trätekniker/montör.                                                                 Vi arbetar i projekt med korta beslutsvägar, vi är 23 medarbetare som utvecklar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Vi har stora krav på oss vad gäller ordning i produktion och kvalité på produkterna. Som trätekniker/montör arbetar du både i team och självständigt. I monteringen arbetar ni tillsammans och ansvarar för att uppnå målen på ett produktivt sätt.    

Din profil som trätekniker/montör.

Vi söker dig som har erfarenhet inom produktion, gärna inom träbearbetning, du är ansvarstagande, flexibel, innovativ och arbetar gärna både i team och enskilt. Som medarbetare hos oss arbetar du för att skapa en positiv företagskultur med tydligt resultatfokus. Du är ordningsam och har förmåga att uppnå bra resultat. Har du erfarenhet inom ledarskap, teambuilding och/eller logistik/planering ser vi det som stora fördelar. Det kan ge dig framtida förutsättningar att få mer ansvar. För övrigt är det meriterande med träteknisk utbildning.

 

Tjänsterna tillsätts omgående, så  urvalet kommer att ske löpande. Skicka in din ansökan, med CV och personliga brev, i formuläret nedan.

Har du några frågor om tjänsten?
Kontakta Carina för mer information.
Telefonnummer: 0515 – 20 12 72.

DETALJER OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Heltid.
6 månaders provanställning.
Lön enligt överenskommelse.

Kontakt: Carina Gabrielsson.
Mail: carina@odenfonster.se
Tel: 0515 – 20 12 72.

Sök tjänsten

Just nu har vi inga lediga tjänster

Varför ska du arbeta hos Odenfönster?

Vi är experter på skräddarsydda fönster, med målet att bli bäst i landet. Vi har lång erfarenhet inom fönsterbranschen, vi startade redan år 1958. Våra kunder är från hela Sverige och produkterna är i varierande färg, form och storlek.

Vi jobbar tillsammans i projekt och alla får vara med i utvecklingen av både företaget och våra produkter. Tror du att du är rätt för oss och att vi är rätt för dig?

Lämna en intresseanmälan nedan så hör vi av oss om vi har en ledig tjänst som vi tror skulle passa just dig.

Lämna intresseanmälan